Şoferi prinşi la volan cu alcool sau cu permisul suspendat. Poliţiştii au dispus faţă de aceştia măsurile legale care se impuneau. 

Weekendul este mereu un prilej pentru poliţişti de a depista în trafic şoferi care au petrecut prea mult înainte de a se urca la volan. 

Pe 6 octombrie 2019, ora 17,45, în comuna Matca, judeţul Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic un bărbat,  în vârstă 51 ani. Ca urmare a testării, a reieşit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,60 ml/l alcool pur. Faţă de conducătorul auto au fost dispuse măsurile legale.

Fără permis şi în stare de ebrietate

Pe 5 octombrie, ora 01,00, în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic o tânără, în vârstă 36 ani. La alcooltest, a reieşit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,65 ml/l alcool pur.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că femeia avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.  Au fost dispuse măsurile legale, conform art.336 alin.1 şi art.335 alin.2, Cp.