Politia rutiera

Şoferi prinşi la volan cu alcool sau cu permisul suspendat. Poliţiştii au dispus faţă de aceştia măsurile legale care se impuneau. 

Weekendul este mereu un prilej pentru poliţişti de a depista în trafic şoferi care au petrecut prea mult înainte de a se urca la volan. 

Pe 6 octombrie 2019, ora 17,45, în comuna Matca, judeţul Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic un bărbat,  în vârstă 51 ani. Ca urmare a testării, a reieşit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,60 ml/l alcool pur. Faţă de conducătorul auto au fost dispuse măsurile legale.

Fără permis şi în stare de ebrietate

Pe 5 octombrie, ora 01,00, în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic o tânără, în vârstă 36 ani. La alcooltest, a reieşit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,65 ml/l alcool pur.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că femeia avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.  Au fost dispuse măsurile legale, conform art.336 alin.1 şi art.335 alin.2, Cp.

 

Articolul precedentGăini vopsite în galben, pentru a semăna cu puii de ţară
Articolul următorAutomatele de bilete, vandalizate înainte de a fi puse în funcţiune