În cadrul activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, la data de 06 noiembrie 2022, la ora 01.50, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, care conducea un autoturism sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe DN 25, în interiorul localității de domiciliu.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 06 noiembrie 2022, în jurul orei 19:10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci, în timpul desfășurării activităților de serviciu, au depistat un bărbat de 47 ani, din municipiul Tecuci, care conducea un autoturism pe strada Ștefan Octavian Iosif, din localitatea de domiciliu, având dreptul de conducere a unui autovehicul suspendat și sub influența alcoolului.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în ambele cazuri dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentITM Galați a efectuat controale la agenţii care plasează forţă de muncă în străinătate
Articolul următorA vrut să treacă cu mașina frontiera către Republica Moldova, dar nu deținea un permis de conducere valabil