Rezultate favorabile gălățenilor de la CSM Arcada, în Divizia A1 de volei

Rezultate favorabile gălățenilor de la CSM Arcada, în etapa de miercuri a Diviziei A1 de volei masculin, ultima din turul play-offului. Echipa pregătită de Sergiu Stancu şi-a mărit cu un punct avansul în clasament faţă de principala sa urmăritoare, SCM „U” Craiova.

În această a cincea rundă din play-off, Arcada a primit vizita formaţiei Steaua, de care a dispus finalmente cu scorul de 3-1 (20-25, 25-19, 25-20, 25-15). Aşa cum o arată şi scorul pe seturi, gălăţenii au început slab, dar şi-au revenit la prima pauză şi au câştigat toate cele trei puncte puse în joc. În schimb, Craiova a luat numai două puncte din deplasarea de la CSM Bucureşti, obţinând succesul după ce gazdele au condus cu 2-0. Cealalată pretendentă la titlu, VM Zalău, a dispus, în deplasare, de Dinamo, cu scorul de 3-1.

În meciul de miercuri seara, din Sala Sporturilor „Dunărea”, principalul realizator al gălăţenilor a fost Borovnjak, cu 15 puncte. L-au secondat: Raici 11, Terzici 11, Mihalj 11, Cuciureanu 7, Bissette 2, Carrasco 2, Kullo 1 şi Sanderson 1. Au mai jucat: Angel Perez, Liviu Cristudor şi Arnel Cabrera (libero). Disputa a durat în total 93 de minute.

În clasament, CSM Arcada a acumulat 59 de puncte, în timp ce SCM „U” Craiova are 57 de puncte, iar VM Zalău ocupă poziţia a treia, cu 56 de puncte.

În etapa următoare, a VI-a din play-off, care se va disputa pe 13 aprilie, gălăţenii vor juca, în deplasare, cu CSM Bucureşti. În celelalte două meciuri ale rundei, ambele programate în Capitală, Steaua – VM Zalău şi Dinamo – SCM „U” Craiova.

Articolul precedentTrei arme deținute fără drept, depistate în aceeași zi la trei pensionari
Articolul următorLa echipa de fotbal Oţelul, degringolada continuă