Administrația piețelor agroalimentare din Galați a modificat programul piețelor, astfel gălățenii își pot face cumpărăturile în următoarele intervale orare:

Programul piețelor în perioada sărbătorilor pascale este următorul:
– Luni – Vineri: 07.00 – 17.00;
– Sâmbătă: 07.00 – 13.00.

„În piețe se desfășoară periodic acțiuni de dezinfecție, la intrarea în hale s-au amplasat covoare impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte și dispensere cu lichid dezinfectant. Producătorii agricoli, operatorii economici și personalul angajat poartă mănuși și măști. Firma de pază împreună cu personalul societății supraveghează fluxul de persoane, astfel încât să se respecte distanța socială. Au fost afișate în piețe recomandările autorităților publice pentru prevenirea răspândirii COVID-19. De asemenea, în toate halele de legume fructe, halele agroalimentare, halele de brânză accesul se face pe uși distincte, numărul persoanelor care vor putea intra în hală fiind stabilit în funcție de numărul de producători prezenți“, precizează conducerea societăţii.

De asemenea, administrația pieței face apel către cumpărători să respecte distanțarea socială, să nu aglomereze piețele și să își ia toate măsurile de precauție.

Articolul precedentIonel Dancă, la Realitatea PLUS: „Șomajul tehnic se acordă pe întreaga perioadă a stării de urgență”
Articolul următorSebastian Oancea: Oprișan a dat ORDIN slugoilor să mă atace cu viaţa mea privată