Formaţia SC Oţelul Galaţi a devenit liderul Seriei I din Liga a III-a de fotbal, după ce a reuşit un succes categoric, scor 7-0, în meciul disputat sâmbătă cu Sănătatea Darabani, în etapa a doua a campionatului.

Echipa antrenată de Stelian Bordieanu a zburdat, pe teren propriu, în faţa unei echipe care pierduse runda trecută, la scor, şi jocul cu Sporting Lieşti. La pauză, Oțelul avea deja un avantaj de trei goluri. Adrian Sălăgeanu a deschis scorul rapid, Bogdan Crihană l-a majorat, cu un șut de la aproape 40 de metri, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Zaharia – abia înregimentat în echipa gălățeană. În debutul reprizei secunde, George Cârjan, cu capul, a marcat pentru 4-0, Cosmin Stoian a înscris pentru 5-0, iar Andrei Bordieanu și Andrei Antohi, intraţi în partea a doua a meciului, au dus scorul la 7-0.

În jocul cu Sănătatea Darabani, Oţelul a aliniat următoarea formulă de echipă: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău – Crihană (A. Munteanu), Moglan (A. Bordieanu) – Stoian, Zaharia, Sălăgeanu (Antohi) – Cîrjan (Matei).

Cu această victorie la scor, Oțelul a urcat pe primul loc al seriei, cu 6 puncte, golaveraj 8-0. Tot șase puncte, dar golaveraje mai slabe, mai au două echipe: Gloria Buzău (6-2) și Știința Miroslava (3-0). Aceste trei formaţii sunt, de altfel, exact cele care şi-au anunţat intenţia de a promova în Liga a II-a.

În această etapă, cealaltă echipă gălăţeană din serie, Sporting Lieşti, a cedat, acasă, scor 1-2, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ.

În runda a III-a, Oțelul va juca, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, după care va primi, acasă, replica Gloriei Buzău.

Articolul precedentCinci garsoniere rămase fără geamuri, după explozia unui aragaz improvizat
Articolul următorCampionul Laurenţiu Iorga s-a întors din Polonia şi a semnat cu Oţelul