O uriaşă surpare a apărut în plin centrul Galațiului. La intersecţia străzii Navelor cu strada Domnească, o surpare de proporții a dat peste cap traficul.

Circulaţia autoturismelor este acum restricţionată de la intersecţia arterelor Brăilei cu Domnească până pe strada Navelor, în faţă la PROIECT SA.

Autorităţile încearcă acum să afle motivul surpării şi dacă accidentul de teren are legătură cu modernizarea din centrul oraşului sau cu intervenţia care urmează să înceapă pe strada Navelor. O echipă a companiei Apă Canal este prezentă la faţa locului. Se fac săpături pentru a determina motivul surpării, dar pe fundul gropii se adună deja apa.

Ce spune Primăria municipiului Galaţi

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galați informează că, în urma accidentului de teren care s-a produs pe strada Navelor, circulația este restricționată pe tronsonul cuprins între strada Egalității și strada Domnească.

Sunt luate măsuri de semnalizare rutieră a zonei afectate. Echipe ale SC Apă Canal SA intervin pentru remedierea avariei apărute la rețeaua de apă și aducerea terenului la starea inițială.

Municipalitatea precizează că SC Apă Canal SA Galați are în derulare proiectul de investiții „Reabilitare reţea apă potabilă municipiul Galaţi, Centru, strada Navelor”.

Articolul precedentGalaţiul pierde lunar sute de oameni, iar numărul născuţilor e mult mai mic
Articolul următorFostul primar al Galaţiului, Dumitru Nicolae, a decedat