O femeie de 80 de ani care traversa neregulamentar a fost ucisă de autobuz

Accidentul a avut loc, sâmbătă seară, la intersecția străzilor Gării și Ana Ipătescu

O femeie de 80 de ani care traversa neregulamentar a fost ucisă de un autobuz al societăţii publice de transport local, în zona Gării CFR din Galaţi.

Accidentul a avut loc, sâmbătă seară, la intersecția străzilor Gării și Ana Ipătescu. Femeia s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită de autobuz.

Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a încercat să o stabilizeze pe femeie, apoi a transportat-o la spital, unde victima a încetat din viaţă. Conform medicilor, femeia avea un politraumatism grav şi a fost găsită în stop cardiac.

Șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, şi continuă cercetările.

Articolul precedentO şoferiţă din Galaţi a avut astăzi mare ghinion: a dat cu spatele fără să se asigure şi a lovit o maşină de poliţie oprită la semafor. Culmea ghinionului la volan: a dat cu spatele şi a lovit o maşină de poliţie
Articolul următorCSU Belor Galaţi n-a reuşit să scape de ultimul loc al clasamentului