Gălăţeanca Patricia Ţig, în turul doi preliminar la BRD Bucharest Open. Ea a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA, cu 6-4, 6-4.

Gălățeanca Patricia Țig, fără clasament, s-a calificat în turul al doilea preliminar al turneului BRD Bucharest Open (13-21 iulie). Ea a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA, cu 6-4, 6-4.

Ambele jucătoare și-au câștigat dreptul de a participa în calificări, cu wildcard, în urma unui turneu organizat de FR Tenis.

Țig a început mai greu partida de sâmbătă, reușind un break la debutul meciului, ca apoi Simion să câștige patru puncte consecutive.  Gălățeanca a egalat la 4-4 și a încheiat setul cu scorul de 6-4. Setul secund a avut exact același tipar cu primul act. Ieri, Patricia Țig urma să joace împotriva Marinei Melnikova (Rusia, locul 305 WTA).

Turneul de la București se desfășoară pe zgură și este de categoria International, cu premii totale de 250.000 de dolari. Letona Anastasja Sevastova, care a învins-o pe Patricia Ţig în optimile de finală ale BRD Bucharest Open 2016, este principala favorită.

Pe tabloul principal se află patru românce: Ana Bogdan, Irina Begu, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Irina Bara, ultimele trei cu wildcarduri.

Articolul precedentGălăţencele sunt aşteptate la SkirtBike cu temă florală
Articolul următorEchipa de handbal feminin CSM Galaţi îşi continuă activitatea în Divizia A