La data de 24 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat, din municipiul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. În timpul desfășurării acțiunii, acesta a fost prins după ce a primit, de la victima șantajului, suma de 3 950 de euro.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada 01.02 – 24.03.2021, bărbatul, printr-un comportament agresiv, prin apeluri telefonice și mesaje repetate, de natură a-i creea victimei o stare de temere, a încercat să o constrângă să-i remită suma de 4000 de euro, datorată. Acesta îi solicita, în plus, suma de 100.000 de euro și cedarea unui restaurant deținut de aceasta.

După constatarea infracțiunii flagrante, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, ulterior fiind reținut, pe bază de ordonanță, 24 de ore.

În cursul acestei zile, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Galați.

 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSe pregătesc restricții dure – ieșirea din localități în scenariul roșu, interzisă. Magazinele se închid la 18:00, trafic restricționat de la 20:00 – ULTIMA variantă a documentului restricțiilor
Articolul următorPrefectul Capitalei a anunțat RESTRICȚIILE care intră în vigoare mâine: „În weekend nu se va mai putea ieși din București” Mall-urile rămân deschide