Echipa gălăţeană Arcada a învins antrenorul care a înfiinţat-o

Echipa gălăţeană de volei masculin Arcada a învins antrenorul care a înfiinţat-o, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A1.

Antrenorii Marian Apostu şi Nicu Harabagiu sunt cei care au pus bazele echipei gălăţene şi au condus-o în elită, până la primele medalii cucerite. Ieri-seară, însă, Apostu s-a aflat pe banca tehnică a celor de la CSM Bucureşti, adversara gălăţenilor, şi a fost nevoit să se recunoască învins.

Partida a fost echilibrată în cea mai mare parte a timpului, chiar dacă scorul final, 3-0 (25-23, 25-22, 25-20), sugerează o victorie lejeră a gazdelor. Disputa a durat 78 de minute. Pentru gălăţeni au punctat: Cubrilo 12, Raici 11, Sanderson 8, Bissette 7, Terzici 3 şi Carrasco 2.

În clasament, Arcada se menţine pe locul 3, cu 19 puncte, setaveraj 23:12. Lider este VM Zalău – 28 de puncte, iar pe locul secund se află SCMU Craiova – 25 puncte. Formaţia ardeleană şi-a încheiat partidele din tur, în timp ce Arcada şi Craiova mai au câte un joc de disputat.

Etapa a 11-a, ultima a turului, va avea loc pe 15 decembrie, când Arcada va juca în Capitală, de la ora 17.00, contra celor de la Dinamo.

Articolul precedentCFR a redeschis tunelul de la Fileşti, după o lucrare de reabilitare începută în 1996
Articolul următorO fetiţă de 10 ani, în spital după ce un şofer de 18 ani nu a acordat prioritate