Echipa de volei feminin CSU Belor a pierdut la zero al patrulea meci consecutiv

CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-15), în numai 68 de minute

Echipa de volei feminin CSU Belor a pierdut la zero al patrulea meci de la revenirea în prima ligă, fiind învinsă clar de una dintre formaţiile modeste ale campionatului, CSM Lugoj.

Gruparea gălăţeană nu reuşeşte să facă faţă nivelul primei divizii, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu doi ani, în ciuda faptului că a transferat mai multe jucătoare străine cu experienţă. Disputa de sâmbătă seara, de la Lugoj, din cadrul etapei a V-a a Diviziei A1, a fost câştigată de gazde cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-15). Meciul a durat numai 68 de minute.

Pentru echipa pregătită de Ileana Berdilă au punctat: Edina Selimovici 12, Anamaria Berdilă 7, Elitsa Barakova 5, Felicia Andrievskaia 3, Elisabeta Şuşlova 2, Sydney Wilson Paige 2, Ramona Postea 1 şi Corina Vasilie 1. A mai jucat liberoul Emilija Popjordanovska, gălăţencele făcând deplasarea cu numai nouă jucătoare.

În clasament, CSU Belor Galaţi ocupă locul 9 (ultimul), cu zero puncte, setaveraj 0-12. Pe primele locuri se află CSM Bucureşti – 11 puncte, Târgovişte – 10 puncte şi campioana Alba Blaj – 9 puncte şi un joc mai puţin disputat.

În runda următoare, a VI-a, gălăţencele vor juca, pe 24 noiembrie, pe teren propriu, cu Dunamo Bucureşti, cealaltă echipă care nu a reuşit încă niciun punct în această ediţie de campionat.

Articolul precedentVoleibaliştii de la CSM Arcada au pierdut la Zalău şi au ajuns pe locul 5
Articolul următorCSM Galaţi, a patra victorie la scor împotriva Sportului Studenţesc