Echipa de hochei a Galațiului intră în lupta pentru titlul de campioană

Meciul Corona Brașov - CSM Galaţi s-a încheiat cu victoria în prelungiri a gazdelor

Echipa de hochei a Galațiului intră în lupta pentru titlul de campioană, după ce a jucat de la egal la egal cu una dintre marile favorite ale campionatului, Corona Brașov.

Meciul, disputat miercuri seara, pe Patinoarul din Brașov, s-a încheiat cu victoria în prelungiri a gazdelor, care s-au impus cu scorul de 8-7 (2-1, 1-4, 4-2, 1-0).

Gălăţenii au înscris primii, iar Corona a replicat cu două reuşite, scor cu care s-a şi încheiat prima repriză. În partea a doua, CSM Galaţi a înscris de trei ori la rând şi a reuşit astfel să ia un avans de două goluri. Oaspeţii şi-au majorat avantajul în repriza a treia, la 7-4 (min. 52), pentru ca ultimele minute să le aparţină gazdelor, care au punctat de trei ori consecutiv, ultima dată cu 17 secunde înainte de final, şi au dus meciul în prelungiri. Repriza suplimentară a durat doar trei minute, încheindu-se cu golul marcat de „braşoveanul” Peretyagin.

Pentru gălăţeni, în jocul de la Braşov au înscris: Zagidulin 2, Fefelov 2, Kiricenko, Neznamov şi Rybalko.

În ciuda înfrângerii, formaţia gălăţeană – care acum două luni nici nu exista! – a arătat că poate juca la acelaşi nivel cu grupările creditate cu şanse la titlu, Corona Braşov şi SC Miercurea Ciuc. În condiţiile în care, în disputele directe dintre cele două favorite, fiecare şi-a câştigat clar jocul de acasă, egalul obţinut de CSM pe patinoarul unde ciucanii au pierdut cu 8-3 este dătător de speranţe.

În clasament, CSM Galaţi a rămas pe locul 3, cu 19 puncte din 8 meciuri, golaveraj 79-18. Pe primele poziţii se află Miercurea Ciuc şi Braşovul, echipe care au jucat mult mai multe meciuri decât gălăţenii.

Următoarele dispute pentru CSM vor avea loc la Galaţi, sâmbătă şi duminică, 17-18 noiembrie, în compania celor de la Sportul Studenţesc.

Articolul precedentO elevă de clasa a VIII-a din Galaţi, bătută de două fete mai mari
Articolul următorProxeneţi arestaţi pentru că au răpit o minoră şi au obligat-o să se prostitueze