Echipa de fotbal a Universităţii „Dunărea de Jos” a promovat în Liga a III-a

Echipa de fotbal a Universităţii „Dunărea de Jos” a promovat în Liga a III-a, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 (0-0) în meciul retur al barajului.

În disputa cu formaţia buzoiană Team Săgeata, gălăţenii au câştigat meciul tur, care a avut loc săptămâna trecută, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. A doua manşă s-a disputat, sâmbătă după-amiază, în comuna Săgeata şi s-a încheiat cu victoria clară a oaspeţilor. Autorii golurilor au fost: Adrian Grigoraş (min. 54 şi 88, ultimul din penalty) şi Frunză (min. 64).

În ediţia viitoare a Ligii a III-a, județul Galați va fi reprezentat de trei echipe: SC Oțelul Galați, Sporting Lieşti şi ACS Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi.

Formaţia universităţii a fost reînfiinţată în urmă cu doi ani şi este continuatoarea echipei CSU Galaţi, grupare care juca finala „Cupei României” în 1976. Echipa universităţii gălăţene a câştigat ultimele două ediţii ale campionatului judeţean de fotbal – Liga a IV-a. Anul trecut, gălăţenii au pierdut însă barajul de promovare, în faţa grupării brăilene CS Făurei, patronată de cunoscutul jucător Bănel Nicoliţă.

Articolul precedentDe luni, coşmar în trafic pe strada Brăilei, din cauza unor lucrări
Articolul următorCopil de opt ani înecat în piscina de la Valea Mărului