După ce a reuşit, la începutul săptămânii, un prim transfer de marcă – cel al căpitanului echipei naţionale a Croaţiei, Ivan Raic – formaţia gălăţeană Arcada, vicecampioană naţională în sezonul recent încheiat, a obţinut semnatura a doi dintre campionii naţionali, foşti componenţi ai echipei Tricolorul Ploieşti.

Unul dintre jucătorii transferaţi este Julian Bissete, în vârstă de 27 de ani, 1,98 m înălţime, 92 kg greutate, originar din Santa Lucia. El a fost desemnat, în sezonul trecut, cel mai bun centru din campionatul României. În afară de campionatul ţării sale, Bissete a mai evoluat în Franţa şi Grecia.

Cel de-al doilea transfer reuşit de gălăţeni de la echipa campioană este venezueleanul Jose Manuel Carrasco Angulo („Chema”), în vârstă de 29 de ani, 1,95 m şi 89 kg.

Carrasco Angulo este coordonator şi a jucat la Ploieşti în ultimele două sezoane, după ce a mai evoluat în Finlanda, Cipru şi Liban. Este component al echipei naţionale a Venezuelei, alături de care a fost prezent la Campionatul Mondial, Cupa Mondială şi Liga Mondială.

Din formaţia de anul trecut, la Arcada au mai rămas doar Adrian Feher şi Liviu Cristudor, astfel că transferurile vor continua, în zilele următoare, până la completarea lotului.

Articolul precedentPermise ridicate şi amenzi de peste 70.000 de lei
Articolul următorSurprins de radar cu 212km/h în judeţul Galaţi