Doi pietoni, bătuţi pentru că au traversat neregulamentar

Doi pietoni beţi au fost bătuţi, la Galaţi, pentru că au traversat neregulamentar o stradă din municipiu, în cursul zilei de sâmbătă.

Întâmplarea a fost filmtă de un şofer pe bulevardul Siderurgiștilor, unul dintre cele mai importante din oraş. Disputa din zona Mașniță a fost generată de faptul că doi pietoni, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au traversat strada prin loc nepermis, îngreunând astfel traficul.

Trei bărbați, aflați într-un autoturism blocat în intersecţie, au decis să le dea o lecție celor doi pietoni indisciplinați. Cei trei au coborât din maşină și au început să-i lovească pe pietoni. Bărbații și-au împărțit, timp de câteva minute, pumni și picioare și s-au fugărit prin mijlocul intersecției.

Scandalul a fost aplanat de un echipaj de poliție, care trecea prin zonă. După ce i-au legitimat pe toţi cei implicaţi în altercaţie, oamenii legii au stabilit că pietonii sunt doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv, 30 de ani, din satul Odaia Manolache, comuna Vânători. Ceilalți trei, care au coborât din maşină, au vârste cuprinse între 17 și 30 de ani și sunt din Galați.

Polițiștii gălăţeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, urmând ca la finalul cercetărilor să îi tragă la răspundere pe cei vinovați.