În ziua de Bobotează, chiar dacă vremea de afară nu era una specifică ”gerului Bobotezei” care să justifice consumul de alcool pentru încălzire, doi conducători auto au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice atunci când au fost opriți în trafic de polițiștii gălățeni. Un alt bărbat, din comuna Matca, a fost depistat la volan deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. 

La data de 06 ianuarie 2023, în jurul orei 17:05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat în trafic un bărbat, cu vârsta de 33 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oțelarilor, sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 17:41, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un bărbat din comuna Matca, cu vârsta de 24 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 07 ianuarie 2023, în jurul orei 00:05, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Galați au depistat în trafic un bărbat, cu vârsta de 31 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Smârdan, din municipiul Galați, sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentO șoferiță din comuna Șendreni, județul Galați, s-a răsturnat în afara părții carosabile, lovind un stâlp de beton și un gard din plasă
Articolul următorAglomerație la ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor în municipiul Galați