CSU Belor Galaţi n-a reuşit să scape de ultimul loc al clasamentului

Partida, care a opus singurele echipe din prima ligă care nu aveau nicio victorie, a fost câştigată de oaspete, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-19, 23-25, 25-15)

CSU Belor Galaţi n-a reuşit să scape de ultimul loc al clasamentului Diviziei A1 de volei feminin, fiind învinsă, sâmbătă seara, pe teren propriu, de Dinamo Bucureşti.

Partida, care a opus singurele echipe din prima ligă care nu aveau nicio victorie, a fost câştigată de oaspete, cu scorul de 3-1 (25-21, 25-19, 23-25, 25-15). Disputa din Sala Sporturilor „Dunărea”, destul de echilibrată în multe momente, a durat 90 de minute.

Pentru echipa pregătită de Ileana Berdilă au punctat: Edina Selimovici 15, Elitsa Barakova 12, Anamaria Berdilă 9, SydneyWilson Paige 9, Adriana Dudnic 5, Elisabeta Şuşlova 3, Ramona Postea 2. Au mai jucat: Emilija Popjordanovska (libero) şi Corina Vasilie.

În urma acestui rezultat, formaţia gălăţeană rămâne pe locul 9, ultimul al clasamentului Divizie A1, cu zero puncte. Mai mult, CSU Belor a reuşit, sâmbătă, să câştige primul set în cele cinci meciuri disputate până acum.

Deşi a schimbat echipa aproape în totalitate după promovare, CSU Belor nu reuşeşte să facă faţă primului eşalon. Norocul gălăţencelor este că, din cauza retragerilor şi excluderilor, în acest sezon nu va retrograda nimeni.

În etapa a VII-a, CSU Belor va juca, în deplasare, pe 1 decembrie, cu CSM Bucureşti, formaţie aflată pe locul 2, fără înfrângere.

Articolul precedentO femeie de 80 de ani care traversa neregulamentar a fost ucisă de autobuz
Articolul următorVoleibaliştii de la CSM Arcada, antrenament cu public, în compania echipei din Piatra Neamţ