CSM Arcada Galaţi şi-a mai trecut în cont o victorie de 3 puncte

Ivan Raici

Formaţia de volei masculin CSM Arcada Galaţi şi-a mai trecut în cont o victorie de 3 puncte, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1, echipa Unirea Dej.

Meciul, contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A1, a fost dominat de gazde, exceptând sincopa, de-acum clasică pentru gălăţeni, din setul al treilea. În final, elevii lui Sergiu Stancu s-au impus cu 3-1 (28-26, 25-18, 22-25, 25-17), după o oră şi 46 de minute de joc.

În jocul din Sala Sporturilor „Dunărea”, pentru gălăţeni au punctat: Ivan Raici 22 (nu mai puţin de 17 atacuri câştigătoare!), Terzici 12, Borovnjak 7, Bissette 7, Cuciureanu 6, Sanderson 5 şi Perez 3.

În clasament, CSM Arcada se află pe locul al treilea, cu 37 de puncte. Distanţa faţă de lider, VM Zalău, s-a redus însă la 7 puncte, în urma victoriilor la limită ale ardelenilor din ultimele două runde (3-2 cu CSM Bucureşti şi 3-2 cu Dinamo). Pe locul al doilea se află SCM „U” Craiova, cu 40 de puncte. Trebuie precizat şi faptul că Arcada are un meci mai puţin disputat faţă de primele două clasate.

În etapa următoare, joi, 7 martie, CSM Arcada va juca, în deplasare, la „U” Cluj-Napoca, ultima clasată.

Articolul precedentFotbaliştii de la Oţelul au început returul cu o victorie la limită
Articolul următorUnited Galaţi s-a întors victorioasă de la Timişoara