Cristian Ciocan a câștigat prin KO în fața unui pugilist neînvins

Pugilistul gălățean Cristian „Hammer” Ciocan a câștigat prin KO în fața unui boxer neînvins şi a intrat în posesia centurii de campion european al versiunii WBO la categoria grea.

În gala desfăşurată sâmbătă noaptea la Hamburg, Ciocan s-a impus în faţa germanului Michael Wallisch, prin KO în repriza a cincea. Ciocan a dominat în general lupta cu Wallisch, în faţa căruia a avut mai mereu iniţiativa. Disputa se putea încheia în repriza a patra, când cei doi boxeri s-au lovit cap în cap, iar arbitrul a decis să oprească meciul. În cele din urmă, după o pauză destul de lungă, în care s-au purtat discuţii aprinse, partida s-a reluat. În runda următoare, Ciocan a lovit puternic cu dreapta într-un clinci, iar Wallisch n-a mai putut să continue. KO consemnat în minutul 2.18 al reprizei a cincea.

În urma acestei victorii, pugilistul din Pechea a recâştigat centura europeană WBO, pe care a mai deţinut-o în 2012 şi în 2016. Palmaresul lui Christian Hammer la profesioniști cuprinde acum 24 de victorii (14 prin KO) și 5 înfrângeri.

În vârstă de 33 de ani, Michael Wallisch îşi câştigase până acum toate cele 19 partide disputate la profesionişti, dar pe lista adversarilor săi nu figura niciun nume important. Considerat un sportiv de perspectivă la primele sale meciuri, Wallisch şi-a întrerupt adesea cariera, din cauza unor accidentări sau a problemelor cu legea.

Articolul precedentDe luni, 17 decembrie, vor circula în Galaţi mai puţine autobuze
Articolul următorO gălățeancă a murit în propria locuință din cauza unui incendiu