UPDATE 2: Client bătut sălbatic de taximetriști, cu pumnii, picioarele și bâtele

UPDATE 2: Polițiștii au identificat patru bărbați bănuiți că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani și pe cel care i-ar fi sustras telefonul mobil. Cercetările sunt continuate, cu aceștia în stare de libertate.

UPDATE: Victima se numește Sebastian Robert Zaharia și a depus deja plângere la poliție. El povestește cum s-au petrecut lucrurile. „După terminarea petrecerii am chemat un taxi, am mai rămas doar cu un prieten. A venit taxi-ul şi am început să încărcăm bagajele. Aveam o sacoşă mai voluminoasă, murdară, iar lui nu i-a convenit că este prea murdară şi prea mare şi nu i se închidea Am vrut să punem şi o boxă, dar la- fel era nemulţumit că nu se închide portbagajul. I-am spus că o bag în maşină, nu i-a convenit. I-am spus să mă lase în pace şi să plece că chem altă maşină. Am scos toate bagajele, i-am închis portbagajul, nu s-a închis din prima şi l-am mai trântit o dată. S-a dat jos şi mi-a spus că îi stric maşina”, a declarat Sebastian Zaharia.

Deşi medicii l-au sfătuit să rămână internat, tânărul a refuzat, dar și-a scos certificat medico-legal, conform căruia are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. „După investigaţiile specifice i s-a recomandat internarea, dar pacientul, pe semnătură, a refuzat, motiv pentru care a fost îndrumat către serviciul de medicină legală”,a explicat dr. Ionuţ Băneşanu.

Poliția face acum cercetări amănunșite pentru identificarea tuturor celor vinovați. „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe. După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona respectivă, precum şi după audierea victimei care ar fi declarat că în timpul altercaţiei i-ar fi fost sustras telefonul mobil şi i-ar fi fost distruse mai multe bunuri, cercetările din dosar au fost extinse şi pentru infracţiunile de furt şi distrugere”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Client bătut sălbatic de taximetriști, cu pumnii, picioarele și bâtele. În urma unui conflict spontan între client și taximetrist, colegii acestuia din urmă au sărit și ei la bătaie. 

O zi de naștere sărbătorită la Plaja Brateș, sâmbătă seara, s-a terminat foarte rău pentru protagonistul serii, un tânăr gălățean de doar 19 ani. Tot scandalul și bătaia de după au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

La plecare, acesta a remarcat că nu îi încap toate lucrurile în taxiul pe care îl chemase. Prin urmare, a solicitat altă mașină. Între timp, după ce și-a scos lucrurile din portbagajul taxiului, a trântit ușa portbagajului cam tare, iritându-l pe șofer. De aici și până la un scandal în toată regula, nu a fost decât un pas. În ajutorul taximetristului au venit rapid și alți colegi, circa șapte persoane sărind la bătaie, iar alții privind. Victima a fost folosită pe post de sac de box, luând lovituri cu nemiluita, pumni, picioare și chiar bâte de basebal.

În altercație, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar. Unul dintre șoferii de taxi prezenți a luat telefonul de jos și l-a băgat în buzunar. Telefonul nu a mai fost găsit și au fost distruse mai multe bunuri.

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, furt și distrugere. Tânărul bătut are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, conform medicilor legiști. Polițiștii urmează să îi identifice pe toți taximetriștii care au participat la altercație.

Articolul precedentLa echipa de fotbal Oţelul, degringolada continuă
Articolul următorO licitație pentru lucrări suplimentare la Centura Galațiului, anulată