Campionii naţionali la baschet tineret vor forma baza echipei de seniori

Campionii naţionali la baschet tineret vor forma baza echipei de seniori CSM Galaţi în noul sezon competiţional, în care gruparea locală va juca în Grupa valorică B a Ligii Naționale.

CSM Galaţi a semnat deja contracte cu o bună parte dintre jucătorii care au câştigat titlul naţional la Under 20 în sezonul încheiat în această vară. Astfel, vor continua la Galaţi: Alexandru Vlad, Alexandru Patko, Andrei Giangu, Eduard Zaharia, Sebstian Celmare şi Mihai Grecu. În acest moment, pe lista jucătorilor cerți ai CSM Galaţi se mai află căpitanul echipei, Vlad Corpodean, și Florin Voiculeț, acesta din urmă venit de la Brăila.

Schimbări s-au produs la nivelul băncii tehnice, conducerea CSM semnând pentru viitorul sezon competițional un acord cu antrenorul Eugen Ilie. În vârstă de 43 de ani, acesta a mai antrenat echipele CS Otopeni, Dinamo București şi CSM Ploiești.

În sezonul 2019-2020, CSM Galaţi va juca în Grupa B a Ligii Naţionale de baschet masculin. Partenerele de întrecere ale gălăţenilor vor fi: CSM Focşani, CSM Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, Athletic Constanţa, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Tg. Mureş şi CSM Mediaş.

Articolul precedentSărbătoarea Zilei Marinei la Galaţi a scos sute de oameni pe Faleză
Articolul următorRetailerul german Lidl va deschide un nou magazin la Galaţi