Braşovenii şi-au luat revanşa în „Cupa României”, după cele două înfrângeri de la Galaţi

Hocheiştii braşoveni şi-au luat revanşa în „Cupa României”, după cele două înfrângeri suferite la Galaţi, în prima „dublă” din Liga Naţională între cele două echipe.

Meciul de miercuri seara, din prima etapă a Cupei, disputat la Miercurea Ciuc, a fost câştigat de Corona, cu scorul de 4-3 (1-1, 3-2, 0-0). În urma acestei înfrângeri, gălăţenii au ratat practic şansa de juca finala „Cupei României”, deoarece e greu de crezut că Steaua sau HC Marton Aron Sândominic îi vor încurca pe cei de la Corona.

În disputa de la Ciuc, braşovenii au deschis scorul, dar CSM Galaţi a revenit puternic şi în minutul 3 al reprizei secunde conducea cu 3-1. A fost rândul Coronei să reuşească apoi trei goluri consecutive şi meciul s-a închis în minutul 16 al părţii a doua. Ultima repriză s-a încheiat fără gol, deşi au fost câteva ocazii de ambele părţi. Golurile gălăţenilor au fost marcate de: Neznamov, Baskov şi Emelianenko.

Joi seară, la ora 19.30, CSM Galaţi va juca al doilea meci din grupa B a Cupei, la Cârța, cu HC Marton Aron Sândominic, iar vineri, la ora 15.30, are programat ultimul joc al grupei, la Miercurea Ciuc, cu Steaua.

Articolul precedentPanică în cartierul Mazepa, din cauza unui miros înțepător de gaze
Articolul următorScurgerea de gaze din Mazepa, cauzată de o tasare. Mii de gălăţeni îngheaţă în continuare în case