United Galați a câștigat meciul restanță din etapa I a Ligii 1 la futsal, cu CFR Timișoara după un meci spectaculos în care a revenit de la 0-3 și 3-4. Jucătorii lui Florin Ignat au reușit să câștige cu 5-4 (2-3). 

Gălățenii s-au trezit conduși încă din minutul 2 în meciul cu CFR Timișoara din Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila. Portarul Cârdei a ieșit și a degajat greșit, în piciorul lui Mora Bedoya, care din 8 metri a trimis în poarta goală, 0-1. Gluma s-a îngroșat în minutul 5. Stefan Krstic l-a deposedat în propria jumătate de teren pe ”Pele” Dos Santos și a pornit pe contraatac, singur cu portarul lui United și a șutat de la 8 metri, pe colțul scurt, bară-gol, 0-2. În minutul 7 gălățenii au avut două lovituri libere, dar șutul lui Cireș a fost respins cu picioruld e portar, apoi Araujo a șutat în zid.

În minutul 11, la un corner de pe stânga, mingea a ajuns la Krstic, la 10 metri, ușor lateral dreapta, iar acesta a pătruns spre centru și a șutat de la 9 metri sub transversală, 0-3!

Florin Ignat a cerut time-out și la revenire atacurile gălățenilor au început să se încheie cu șuturi la poartă. Mai întâi Dudău a șutat puțin pe lângă poartă, apoi la un șut al lui Crăciun, pe jos, a apărat portarul Lungu. În minutul 15 United a redus din handicap, după un șut din 7 metri, ușor lateral stânga, la vinclu colțului lung, a lui Cristian Cardenas, 1-3. În același minut ”Pele” a scăpat spre poarta oaspeților, dar a alunecat și a fost deposedat. În minutul 16 își repară toate greșelile de până atunci cu un șut de la 10 metri, reușind să înscrie pentru 2-3. Un minut mai târziu ”Pele” a combinat cu Araujo și a șutat la poartă, pe jos, dar Lungu a reținut. 

În ultimele două minute ale primei reprize gălățenii au atacat cu 5 oameni încercând să forțeze egalarea, dar oaspeții s-au apărat și după primele 20 de minute scorul a fost 2-3.

În minutul 26 United a reușit să egaleze în urma unui șut din lateral dreapta a lui ”Pele” Dos Santos, la colțul lung, bară-gol, 3-3. Pasa i-a venit de la Cardenas. 

În minutul 28 CFR Timișoara a trecut din nou la conducere. Mora Bedoya  a executat o lovitură liberă de la circa 12 metri, a șutat pe lângă Crăciun, aflat în zid, lângă bara din stânga portarului gălățemilor, care a rămas pe picioare, fără reacție la șutul jucătorului de la Timișoara. În minutul 30 Galațiul putea să egaleze, dar șutul lui Dudău a lovit bara, însă câteva secunde mai târziu, șutul lui Daniel Araujo, de la 10 metri, nu a mai ratat ținta și United a restabilit egalitatea, 4-4. În minutul 36 după o repunere de pe stânga, ”Pele” a recuperat mingea și a pasat în centru pentru antrenorul-jucător Florin Ignat, iar acesta a trimis în dreapta la Cristian Cardenas, care a șutat din 7 metri, la colțul lung, și a adus pentru prima dată pe United în avantaj, 5-4. 

Pe final de meci oaspeții au alergat după egalare și au atacat și cu 5 oameni, iar în minutul 38 Mora Bedoya a trimis din 2 metri pe lângă poartă și meciul s-a terminat cu victoria celor de la United cu 5-4, la al doilea meci disputat în Sala Polivalentă din Brăila. 

ImagineImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVladimir Putin: Conflictul din Ucraina este unul dintre rezultatele prăbuşirii Uniunii Sovietice
Articolul următorANRE va deconta peste 4,6 miliarde de lei către furnizorii de energie