UPDATEÎn cursul zilei de ieri, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive față de cei doi bărbați bănuiți că, în noaptea de 16 spre 17 septembrie, ar fi încercat să comită fapta de tâlhărie. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un paznic al unei podgorii, tâlhărit de doi ciobani. Atacul a fost în van, fiind omul nu avea nimic de furat de asupra sa. 

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost reţinuţi pentru o tentativă de jaf asupra unui paznic. Atacul a fost dat de cei doi, un bărbat de 33 şi un altul de 42 de ani, în noaptea de luni spre marţi. Victima, un bărbat de 67 de ani, care păzea o vie din comuna Vârlezi.

Cei doi hoţi au vizat de fapt o geantă pe care omul o avea asupra lui. Hoţii credeau că acesta ţine bani sau alte bunuri de valoare în ea. Potrivit poliţiştilor, cei doi l-ar fi lovit de mai multe ori cu un par pe paznic. Atacul violent nu le-a adus niciun profit, omul neavând nimic de furat în geantă.

Victima, în schimb, s-a ales cu leziuni serioase şi a fost dusă la spital de urgenţă. Potrivit medicilor, va fi nevoie de cel puţin două săptămâni pentru ca bărbatul să se vindece. La puţin timp după atac,  suspecţii au fost găsiţi la o stână din Băleni şi reţinuţi.

„Cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea agresiunii au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, după care au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Articolul precedentUn tânăr şofer s-a ales cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului
Articolul următorAu sosit primele bilete de tratament balnear din această toamnă