Polițiștii gălățeni au prins un urmărit și doi șoferi care conduceau băuți. Aproape nu trece zi fără ca pe șoselele Galațiului să fie prins măcar un șofer beat.

Polițiștii gălățeni au avut o zi plină duminică, 7 iulie.

De dimineață, la ora 08,15, poliţiştii Biroului Rutier  Galaţi au oprit un conducător auto, bărbat, în vârstă de 55 ani, care se deplasa pe str. Alexandru Măcelaru din municipiul Galaţi. La testarea cu dispozitivul Drager, a reieşit o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal. 

În aceeași zi, dar după-amiază la ora 15,30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Galaţi au depistat, pe strada Henri Coandă, un tânăr 22 ani, pentru care Judecătoria Galaţi a emis mandat de executare a pedepsei în cazul comiterii infracţiunii de furt. Persoana identificată a fost introdusă în arestul IPJ Galaţi.

În fine, spre seara aceleiași zile, la ora 18,40, a venit rândul poliţiştilor Secţiei 5 Galaţi să depisteze în trafic un bărbat, de 44 de ani, având o îmbibaţie alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acestuia i s-a întocmit dosar penal.

 

Articolul precedentNiciun elev gălăţean nu a obţinut media 10,00 la examenul de bacalaureat
Articolul următorAccident cu trei maşini avariate şi o persoană rănită