Un mesaj anti-PSD a fost scris, în cursul zilei de sâmbătă, în dreptul oraşului Galaţi, pe o insulă de pe Dunăre care apare periodic din cauza scăderii nivelului fluviului.

După mesajele apărute într-un lan de grâu şi pe un deal din Cluj, un mesaj împotriva principalului partid aflat la guvernare a apărut pe o insulă de nisip, scoasă la iveală de sub apă la fiecare scădere majoră a nivelului Dunării.

Mesajul „La naiba, PSD”, scris pe insula din dreptul Galaţiului, se întinde pe o lungime de circa 100 de metri, iar fiecare literă are aproximativ 10 metri înălţime. Mesajul poate fi văzut de cei care se plimbă pe ambele maluri ale fluviului, dar şi de pe vapoarele care trec pe Dunăre sau de la înălţime.

Textul a fost realizat de mai multe persoane, majoritatea făcând parte din PNL Galaţi, care au ajuns pe insulă cu două bărci şi timp de câteva ore au săpat literele în nisip.

Cel mai probabil, mesajul va rămâne pe insulă până când aceasta va fi din nou acoperită de apele Dunării, atunci când nivelul fluviului va creşte.

Articolul precedentUn adolescent de 17 ani a murit după ce a căzut de pe un bloc cu opt etaje
Articolul următorUnited Galaţi a pierdut Supercupa României la futsal, în faţa Informaticii Timişoara