Gălăţenii vor putea merge iar în minicroaziere pe Dunăre, de ziua fluviului. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică pentru organizarea evenimentului „Zilele Dunării 2019”.

Gălăţenii vor putea merge din nou în minicroaziree pe Dunăre şi lua parte la Summer Parade, de Ziua Dunării. Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică  pentru servicii de organizare a evenimentului „Zilele Dunării 2019” şi aşteaptă ofertele până pe 20 iunie. în Valoarea estimată a contractului este de 250.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire a contractului fiind preţul cel mai mic.

Percuţionişti, DJ şi dansatori la Summer Parade

Pe 29 iunie, de la ora 18,00, ar trebui să aibă loc Summer Parade, în care cât mai mulţi  participanţi să străbată strada Domnească, pe muzică. Vor fi percuţionişti şi dansatori, un MC şi un DJ care să întreţină atmosfera până la Grădina Publică. Acolo va avea loc un flash-mob.
Minicroazierele pe Dunăre ar urma să aibă loc pe 29 iunie, între orele 10,00 şi  21,00. „Se vor realiza plimbări pe Dunăre în care să fie angrenaţi un număr cât mai mare de cetăţeni. În zona pontoanelor, se vor amenaja zone care să constituie imaginea vremurilor de altădată, unde artiştii amatori şi profesionişti vor purta ţinute specifice şi vor încerca să prezinte cât mai fidel atitudinea şi comportamentul personajelor vremurilor de altădată”, se arată în caietul de sarcini.
În program mai este cuprins şi un spectacol de caricaturi, pe Faleza Inferioară a Dunării. Trei caricaturişti – portretişti vor desena timp de două zile, în perioada 28-29 iunie.

Articolul precedentO femeie în vârstă de 75 de ani a ajuns cu răni grave la spital
Articolul următorŞoferiţă prinsă la volan după ce băuse extrem de mult