La data de 30 octombrie 2022, în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor, Formațiunea Rutieră au depistat un bărbat de 47 ani, din comuna Corni, județul Galați, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, pe DJ 251G, din localitatea de domiciliu.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,64, mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La scurt timp, în jurul orei 19:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Dimitrie Hîrlescu, din municipiul Tecuci, și care era condus de un bărbat de 32 ani, din comuna Corod, județul Galați. Întrucât conducătorul auto avea un comportament anormal și a devenit foarte agitat, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drugtest, însă acesta a refuzat. A fost condus la Spitalul municipal Tecuci Anton Cincu, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cursul aceleași zile, în jurul orei 20:35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat un bărbat de 58 ani, din municipiul Galați, care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, pe bulevardul Dunărea, din orașul de domiciliu.

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 0,84, mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentHalloween – dovlecii luminoși
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL | Euroconstruct, afaceri dubioase din banii românilor – Schema furăciunilor în afacerea decontaminării solului de pe Autostrada Transilvania