Cimitirul Eternitatea din Tecuci a fost prădat de hoți în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2023. Din magaziile situate în interiorul cimitirului s-au furat mai multe obiecte ce erau folosite pentru întreținerea cimitirului. Au fost furate scule, roabe, bormașini, picamere, dar și alte bunuri. Se pare că hoții ar fi oprit alimentarea cu energie electrică a magaziilor și au distrus o cameră de supraveghere.

Poliția municipiului Tecuci a fost sesizată joi dimineață cu privire la faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul mai multor magazii, amplasate în spatele clădirii administrative din Cimitirul Eternitatea Tecuci și ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma cercetării efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că în cursul nopții de 4 spre 5 ianuarie 2023, persoane necunoscute ar fi forțat lacătele de la ușile de acces în trei magazii, care se aflau poziționate într-o clădire amplasată în cimitirul mai sus menționat, ar fi pătruns în interiorul acestora și ar fi sustras diferite scule electrice și role de cablu.

Valoarea prejudiciului nu a putut fi stabilită, urmând a fi comunicată ulterior de administrația cimitirului.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDe la volan la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” Galați. Gălățeanul se deplasa cu mașina în mod sinuos pe bulevardul Dunărea și apoi a avut un comportament agresiv
Articolul următorO sală de fitness din municipiul Galaţi a fost închisă în urma unui control de la Protecţia Consumatorilor