Cadavrul unui tecucean, găsit mumificat în apropierea autostrăzii A1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cadavrul unui tecucean a fost găsit mumificat, duminică, pe raza localităţii arădene Nădlac, pe un câmp din apropierea autostrăzii A1.

Trupul neînsuflețit al bărbatului zăcea de aproximativ două luni pe câmp și a fost descoperit întâmplător de către un participant la trafic. Acesta oprise autovehiculul pe care-l conducea pe banda de urgență, din cauza unei defecțiuni mecanice. Șoferul a simțit un miros înțepător, specific unui cadavru, și a alertat autorităţile, prin numărul unic de urgenţă 112.

Cadavrul găsit între Nădlac și Pecica a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 38 de ani din municipiul Tecuci, judeţul Galați, dat dispărut în urmă cu două luni. Conform unor surse din cadrul anchetei, tecuceanul a fost plecat la fiica sa în străinătate, iar la întoarcerea în țară a murit.

Nu se știe momentan cum a ajuns cadavrul pe câmp, dar în urma autopsiei nu au fost semnalate leziuni, deci este exclusă moartea prin violență. Oameni legii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc decesul.

Articolul precedentAcţiune de ecologizare în pădurile preferate de gălăţeni
Articolul următorEchipa de volei feminin CSU Belor Galaţi a câştigat turneul de la Medgidia