În cursul zilei de duminică, 25 septembrie 2022, în jurul orei 12.50, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul Județean de Urgență Galați s-a prezent o persoană de sex bărbătesc, victimă a unui accident rutier.

Din primele verificări ale polițiștilor, a reieșit că, duminică dimineața, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Tulucești, județul Galați, a condus autoturismul, pe un drum din aceeași localitate, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției și a intrat în impact cu un cap de pod. Inițial, în urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. Ulterior, pasagerul de pe locul din dreapta față, un bărbat de 30 de ani, s-a prezentat la spital.

Conducătorul autoturismului nu a mers la Poliție, pentru a declara incidentul rutier, iar după identificarea sa, polițiștii l-au testat alcoolscop, rezultând valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBăuturi alcoolice și țigări din Republica Moldova vândute din mașină în zona unei piețe din municipiul Galați
Articolul următorFemeie de 67 de ani cercetată pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin