Vizita ministrului Ionuț Stroe a fost neanunțată, vizând bazinul de înot olimpic, dar și campania electorală, spun surse din rândul administrației locale.

Ministrul Ionuț Stroe a făcut ieri o vizită la Brăila, la stadionul de atletism. Astăzi a venit neanunțat în Galați pentru a vedea starea bazinului de înot olimpic, bază sportivă cu tradiție, pe care dorește să o cedeze autorităților locale.

„În ultimii zece ani, nepăsarea a făcut ca acest bazin de înot să ajungă în acest fel. Este un obiectiv al Ministerului Tineretului și Sporturilor, soluții există nu doar în campania electorală. Resursele ministerului sunt limitate, soluția este una locală. Transferul acestui imobil către Consiliul Județean este la îndemână, ar fi un prim pas”, a spus ministrul în vizita sa la Galați.

Cei din conducerea administrației locale îl acuză pe ministru de campanie electorală. Conform Mediafax, primarul Galațiului Ionuț Pucheanu a declarat că ministrul „se face că nu știe”. Mai mult, baza ar fi trebuit să intre în proprietatea primăriei, dar pentru aceasta ar fi nevoie de o hotărâre de Guvern. „Pentru ca transferul de proprietate să se realizeze mai este nevoie de o hotărâre de Guvern. Cine îl oprește pe ministru să semneze documentul? Dorim să luăm baza pentru că doar în acest fel municipalitatea va putea să investească în bază”.

Articolul precedentBogdan Muzgoci, despre interviul cu procurorul Negulescu: „Mulți oameni de la butoane ar trebui să se teamă. Unii poate chiar să-și facă bagajele și să fugă”
Articolul următor100 TU DECIZI! Cristi Misăilă, primarul scos din jobenul lui Oprișan și taxa de spart semințe