Trei „vitezişti” au fost prinşi de poliţişti pe drumurile gălăţene, la sfârşitul săptămânii trecute, recordul fiind reuşit de şoferul unei autoutilitare, înregistrat cu 147 km/h.

Autoutilitara respectivă, condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost surprinsă pe DN 25, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Hanu Conachi, cu o viteză mult peste limita legală, respectiv 147 km/h. Mai mult, la controlul documentelor, poliţiştii au constatat că şoferul care se credea pe un circuit de Formula 1 obţinuse permisul de conducere de numai trei săptămâni.

Tot pe DN 25 a fost înregistrat şi cel de-al doilea „vitezist” al zilei de duminică, 19 august. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Tecuci, a fost înregistrat cu viteza de 114 km/h în interiorul comunei Iveşti. Poliţiştii l-au oprit pe tecucean imediat după ce efectuase şi o depăşire neregulamentară, încălcând linia continuă.

Cea de-a treia situaţie de depăşire a limitei de viteză s-a consemnat pe DN 26, în localitatea Şiviţa, unde un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani a fost înregistrat de radar cu 139 km/h.

Cei trei conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti cu amenzi contravenţionale în valoare de 1.305 lei, fiindu-le suspendat, totodată, dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. În plus, şoferul din Tecuci a primit şi o amendă pentru depăşire neregulamntară, în valoare de 580 de lei.

Articolul precedentCopiii din Galaţi au câştigat patru premii la Olimpiada de meşteşuguri tradiţionale
Articolul următorChitaristul unei foarte îndrăgite trupe gălăţene, accidentat pe trecerea de pietoni