Salariaţii Fiscului gălăţean au protestat faţă de reducerile de posturi

Salariaţii Fiscului gălăţean au protestat, miercuri, 28 noiembrie, faţă de reducerile de posturi anunţate de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici.

Peste 30 de salariaţi ai Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi au întrerupt lucrul la ora 13,00 şi s-au adunat în faţa sediului instituţiei, din strada Portului. Un protest similar s-a desfăşurat şi la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Galaţi, din strada Brăilei.

Oamenii şi-au arătat nemulţumirea faţă de tăierile de posturi anunţate de ministrul Teodorovici. „Propunerea de a se desfiinţa locurile vacante va da peste cap activitatea. Deja numărul angajaţilor este foarte mic”, a declarat Anca Tudorache, preşedintele Sindicatului Finanţe Sed Lex Galaţi.

De asemenea, finanţiştii gălăţeni au protestat şi faţă de legea care prevede desfiinţarea direcţiilor generale regionale. „Judeţele unde sunt sediile regionale vor avea de suferit. Personalul este majoritar din judeţul respectiv, iar mulţi oameni din Galaţi vor fi mutaţi, de exemplu, la Buzău”, a mai spus liderul de sindicat.

Articolul precedentAstronomii gălăţeni au reuşit să determine forma asteroidului „România”
Articolul următorA furat 20.000 de lei din locuința unor vârstnici de pe strada Portului