Vineri, 15 ianuarie 2021, în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918,  are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei a doi tineri.

Sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci și polițiști din cadrul Poliției Locale Tecuci, polițiștii au descins la această locație, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment.

Petrecerea a fost întreruptă de polițiști și toate persoanele depistate în interior au fost legitimate. Petrecăreții au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumați să se deplaseze la domiciliu.

După finalizarea verificărilor și în bazele de date ale Direcției de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, față de administratorul restaurantului, față de organizatorul petrecerii, precum și față de toți participanții la aveniment.

Sursa: Realitatea de Galati