Crimă oribilă la Tecuci, urmată de sinucidere prin spânzurare, după ceea ce pare să fi fost un conflict iscat de gelozie, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Poliţia a fost sesizată prin apel la Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că într-o locuinţă din municipiul Tecuci au fost găsite două persoane decedate, soţ şi soţie.

La faţa locului a ajuns întâi echipajul ambulanţei, care a făcut primele constatări. „Echipajul cu asistent care a ajuns la faţa locului, a constatat că era vorba despre un bărbat de 55 de ani şi de o femeie de 45 de ani, decedaţi, cu rigiditate cadaverică, deci probabil trecuseră peste 4-6 ore de când se întâmplase. Femeie era întinsă pe jos, în magazie, cu multiple leziuni, prin agresiune probabil la nivelul feţei, contuzii, escoriaţii la nivelul feţei, şi urme de strangulare la nivelul gâtului, iar bărbatul de 55 de ani, era spânzurat de o grindă în magazie, de asemenea cu rigiditate. S-a solicitat imediat intervenţia poliţiei pentru continuarea anchetei.”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Conflict conjugal terminat tragic 

Echipa operativă, condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, s-a deplasat la faţa locului. „Din primele cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 24 spre 25 septembrie , pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, soţul i-ar fi aplicat soţiei mai multe lovituri, în urma cărora aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul s-ar fi spânzurat, lăsând un bilet de adio în care îşi motivează faptele. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, cms. şef Gabriela Costin.

Antonel Vizitiu, fratele bărbatului care şi-a ucis soţia şi s-a spânzurat, era vizibil zdruncinat de cele întâmplate: „Aveau nişte neînţelegeri, nu ştiu de la ce se certau. El era un pic gelos, ea se întorsese de vreo două săptămâni în ţară, lucra în Italia. Mai mult ca sigur a fost de la gelozie”.

Doi copii, unul de 16, altul de 19 ani, au rămas, de azi singuri pe lume, şi vor trebui să poarte în suflet cumplita povară a morţii părinţilor lor.

Articolul precedentFirma unui gălăţean, prima companie românească din SUA nominalizată la Premiile Timmy
Articolul următorO reţea de proxeneţi tip „lover boy”, dezmembrată