Un bărbat din Tecuci, județul Galați, urmărit internațional pentru comiterea unor furturi pe teritoriul Belgiei, a fost depistat, luni, de polițiștii din Tinca. Tecuceanul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Polițiștii Postului de Poliție Tinca au depistat un bărbat de 42 de ani, din Tecuci, județul Galați, pe numele căruia autoritățile din Belgia au emis un Mandat de Arestare European, acesta find bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt, pe teritoriul Belgiei, informează IPJ BIhor.

Cel în cauză a fost prezentat de polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, care a emis pe numele acestuia o ordonană de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar în cursul zilei de 29 septembrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile belgiene.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentDouă cutremure s-au petrecut astăzi în jumătatea de est a României
Articolul următorBilanț CoVid-19: 1.470 cazuri noi, 44 decese, 551 pacienți în ATI! Vezi situația din județul tău