Zvonuri confirmate: zgomotul care se aude noaptea în Galați vine din Combinat. ArcelorMittal Galați a confirmat printr-o declarație de presă.

De câteva zile, gălăţenii se întreabă, pe reţelele de socializare, de unde vine zgomotul pe care îl aud, noaptea târziu sau dis de dimineaţă.

Acelaşi huruit puternic s-a auzit din nou, mai ales în cartierele situate mai apropiate de combinat, azi-noapte şi, apoi, astăzi dimineaţă. Explicaţia a fost dată, astăzi, printr-o declaraţie de presă remisă de Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal Galaţi.
„Combinatul Siderurgic de la Galați informează că – pe fondul creșterii de producție – volumul de abur eliberat în aer s-a mărit, ceea ce a condus la unele depășiri ale nivelurilor de zgomot. Efectuăm în această perioadă și manevre tehnice de re-rutare a unor trasee de abur și de instalare de echipamente care să reducă nivelul de zgomot. Situația s-a îmbunătățit și este în curs de revenire către parametrii obișnuiți”, este textul declaraţiei de presă citate.

Articolul precedentPrimăria a început o nouă acțiune de strângere a rablelor din oraș
Articolul următorConcurs naţional de dans sportiv, în weekend la Galaţi