Zona de picnic de la Gârboavele, reamenajată de „Ursus”

Zona de picnic din Pădurea Gârboavele, locul preferat de gălăţeni pentru a petrece o zi în natură, va fi reamenajată de producătorul de bere „Ursus”.

Parteneriatul dintre Consiliul Judeţean Galaţi şi Ursus Breweries a fost aprobat în ultima şedinţă a forului legislativ judeţean, desfăşurată pe 30 iulie. În virtutea acestei înţelegeri, cel mai mare producător de bere din România va renova în totalitate zona de agrement de la Gârboavele. „Ursus” a demarat un proiect naţional ce vizează renovarea mai multor zone de picnic şi relaxare din ţară, primele realizate fiind în judeţele Braşov şi Prahova.

Amenajarea va începe cu amplasarea unei porţi de lemn care să marcheze intrarea în zona de agrement. În acelaşi timp, vor fi amplasate 23 de grătare, se vor monta trei foişoare cu câte o masă şi două bănci, dar şi alte 15 seturi de mobilier asemănătoare, dar neacoperite. De asemenea, vor fi recondiţionate cele 11 foişoare existente şi cele 16 seturi de mobilier (mese şi bănci). Pe toate elementele de mobilier va fi înscris logoul „Ciucaş”, una dintre berile produse de Ursus Breweries.

Lucrările de amenajare ar urma să fie finalizate în jurul datei de 18 august. În total, compania Ursus Breweries SA va investi la Gârboavele peste 30.000 euro.

Articolul precedentGălăţeanca Patricia Ţig a câştigat primul turneu WTA din carieră
Articolul următorEugen Ilie, noul antrenor al echipei gălăţene de baschet masculin