Zeci de rable, ridicate de pe domeniul public de Primăria Galaţi. Peste 350 de maşini au fost verificate cu această ocazie.

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi în primul semestru al acestui an au fost ridicate de pe domeniul public 52 de autoturisme abandonate. 354 de asemenea vehicule au fost verificate în timpul acţiunii.

În cazul unora, proprietarii sau deținătorii legali s-au conformat în urma somațiilor primite. Altele nu au făceau obiectul Legii 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.
300 de sesizări privind alte rable care ocupă locuri de parcare sunt în analiză. Municipalitatea a solicitat suplimentarea echipajelor care se ocupă de identificarea şi verificarea mașinilor abandonate. Deşi atât cetăţenii, cât şi Primăria, îşi doresc îndepărtarea rablelor care parazitează parcările, există proceduri legale, etape de parcurs și responsabilități care trebuie respectate, conform legii.
Pe tot parcursul anului 2018 au fost ridicate de pe domeniul public 49 de vehicule.

Articolul precedentLiberty Steel vrea să investească în Combinatul Siderurgic
Articolul următorFetele de la FC Universitatea, victorie clară cu Fair Play Bucureşti