Zece tone de haine şi alimente, strânse în cadrul campaniei „Dăruieşte!”

Zece tone de haine şi alimente au fost strânse, în numai două zile, în cadrul campaniei „Dăruieşte!”, desfășurată de comunitatea „Curățăm Galațiul”.

La această a patra ediție a campaniei, numărul donatorilor și al produselor a fost de trei ori mai mare decât la precedentele acţiuni similare. Dintre lucrurile donate de gălățenii cu suflet mare enumerăm: haine groase de iarnă, încălțăminte, plăpumi, pături, scutece, jucării, electrocasnice mici și produse alimentare neperisabile (făină, zahăr, mălai, sare, ulei, conserve, orez, paste, dulciuri).

Donaţiile vor fi distribuite în centrele de specialitate din Galaţi şi împrejurimi, precum şi familiilor din judeţ cu situaţii materiale precare. Organizatorii vor selecta donaţiile şi le vor împărţi fiecărei familii sau instituţii în funcţie de necesităţile acesteia.

„Dăruieṣte!” a fost cea de-a patra campanie de colectare de haine şi obiecte iniţiată de „Curăţăm Galaţiul”, organizaţie care are la activ peste 40 de proiecte civice, caritabile şi comunitare, în numai doi ani de activitate.

Articolul precedentLa un pas de tragedie după ce a făcut infarct la volan, în trafic
Articolul următorElicopterul SMURD de la Galaţi va avea heliport în curtea Spitalului Judeţean