Voleibaliștii gălățeni, la trei seturi de primul titlu național

Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați sunt la doar trei seturi de primul titlu național, în urma victoriei obținute, miercuri seara, în fața formației SCM „U” Craiova.

Partida din Sala Sporturilor „Dunărea”, contând pentru penultima etapa a Diviziei A1, a fost în general echilibrată, cele două combatante mergând cap la cap aproape permanent. Gazdele au gestionat mai bine finalurile de set şi s-au impus cu 3-0 (25-22, 25-20, 26-24), după 82 de minute de joc. Pentru echipa pregătită de Sergiu Stancu au punctat: Raici 20, Terzici 12, Bissette 5, Cuciureanu 4, Sanderson 3 şi Borovnjak 3.

În urma acestei victorii, CSM Arcada a rămas pe primul loc al clasamentului, cu două puncte avans în faţa celor de VM Zalău. Sălăjenii s-au impus, miercuri seara, la Bucureşti, în disputa cu CSM, cu scorul de 3-1. CSM Arcada are 68 de puncte, VM Zalău – 66 de puncte, iar podiumul este completat de SCM „U” Craiova – 61 de puncte.

Pentru a câştiga campionatul, gălăţenii mai au nevoie de două puncte, respectiv o victorie cu minimum 3-2 în ultima etapă. În această rundă, Arcada va juca, în deplasare, cu Steaua, sâmbătă,  4 mai. În cele trei partide din acest sezon cu Steaua, gălăţenii s-au impus de fiecare dată, de două ori cu 3-1 şi o dată cu 3-0. Formaţia din Zalău va juca, pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti.

Articolul precedentDrumuri și curți acoperite cu apă după ploaia de marți
Articolul următorPeste 30 de artişti şi-au confirmat prezenţa la concertul „Forza ZU”