Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi, a treia înfrângere la zero

Meciul cu Ştiinţa Bacău s-a încheiat cu victoria oaspetelor, care s-au impus cu scorul de 3-0 (18, 19, 12)

Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi au înregistrat a treia înfrângere la zero din această ediţie de campionat, în partida susţinută miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Ştiinţa Bacău.

Întâlnirea, contând pentru etapa a IV-a a primei divizii de volei feminin, s-a încheiat cu victoria oaspetelor, care s-au impus cu scorul de 3-0 (25-18, 25-19, 25-12).

Edina Selimovici a fost cea mai bună jucătoare a gălăţencelor în meciul de miercuri, cu 10 puncte realizate. Ana Maria Berdilă a reușit șase puncte, Sydney Wilson Paige – 5, Elitsa Barakova – 4, Ioana Ștefu – 3, Ramona Postea – 2, iar Aria Andrievskaia şi Adriana Dudnic – câte unul.

În primele două etape, CSU Belor a pierdut, tot cu 3-0, meciurile disputate cu Alba Blaj, în deplasare, şi CSM Târgovişte, pe teren propriu. În etapa a treia, gălăţencele au avut etapă liberă, în urma excluderii din campionat a formaţiei Penicilina Iaşi. În clasament, CSU Belor ocupă locul 9, cu zero puncte.

În etapa următoare, gruparea gălățeană va juca sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18.30, pe terenul celor de la CSM Lugoj.

Articolul precedentProxeneţi arestaţi pentru că au răpit o minoră şi au obligat-o să se prostitueze
Articolul următorBărbat accidentat mortal de un autoturism, în zona Tirighina