Voleibalistele CSU Belor au început returul cu o înfrângere la zero

Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi au început returul Diviziei A1 cu o înfrângere la zero, în faţa multiplei campioane Volei Alba Blaj.

Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de echipa ardeleană, care s-a impus cu scorul de 3-0 (25-11, 25-20, 25-10). Gălăţencele au reuşit o revenire doar în partea a doua a setului secund, singura perioadă relativ echilibrată a jocului. Disputa de marţi din Sala Sporturilor „Dunărea” a durat mai puţin de o oră.

Echipa antrenată de Ileana Berdilă a jucat în următoarea alcătuire: Elitsa Barakova, Elisaveta Şuşlova, Adriana Dudnic, Anamaria Berdilă, Sydney Page, Ramona Postea, Violeta Stan. Au mai jucat: Emilja Popjordanovska, Aria Andrievskaia şi Ioana Ștefu.

În clasament, CSU Belor se află pe ultimul loc – 9, cu zero puncte şi un singur set câştigat în cele nouă meciuri disputate. La finalul actualei ediţii nu va retrograda însă nimeni, pentru că două formaţii s-au retras, iar una a fost exclusă.

Miercuri, 16 ianuarie, de la ora 12.00, CSU Belor şi Volei Alba Blaj se vor întâlni din nou, de data aceasta într-o partidă din sferturile de finală ale „Cupei României”

Articolul precedentSalariaţii Transurb au ameninţat cu greva pentru a-şi primi salariile
Articolul următorGrupare de spărgători de locuințe, surprinsă în flagrant delict de polițiști