La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci.

La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că,  în seara respectivă,  doi adolescenți, de 16 ani, ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie, în fața blocului în care locuiește. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței.

„Acel barbat a iesit deodata la copii incepand sa i injure, sa i ameninte, cand unul din ei i au spus sa vorbeasca frumos a inceput sa sara la bataie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l a filmat, a cazut cu capul de pamant si a inceput sa o loveasca si cu piciorul. S a sunat imediat la 112, urmeaza sa se predea politiei si dovezi medicolegale si i se face dosar penal” a spus un  martor.

Martorii spun că agresorul se pare că este din Satul Nou, venind în Tecuci la concubina sa. Conform martorilor acesta a mai agresat și zilele trecute niște adolescenți!

În cauză,  polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedent34 clasări pe podium pentru înotătorii de la CSM Galați
Articolul următorIa pastila SRS. Americanii în capcana Statului Islamic