Viitorul Ianca și Sporting Liești au terminat la egalitate meciul din etapa a VI-a din seria a Ii-a din Liga a 3-a, scor 1-1 (0-0), după un meci fără mari ocazii de gol, în care ambele echipe au jucat modest, iar, după ce au deschis scorul, cei de la Liești au tras de timp cum și cât au putut. Autorii ambelor goluri au intrat pe teren în repriza a doua. 

În minutul 9 Petrache a avut un șut de la 20 de metri, poziție centrală, însă mingea a trecut mult pe lângă poartă. În minutul 28 Sporting Liești a trimis primul șut pe spațiul porții, prin Adrian Grigoraș din lateral stânga, dar fărăprobleme pentru Alin Mihai. În minutul 33 Costea a șutat slab de la 17 metri și portarul Mihai a blocat cu piciorul și apoi a reținut. În minutele 34-35 gazdele au avut trei cornere consecutive, dar fără a pune în pericol poarta apărată de Vădeanu. În minutul 41 Ciucureanu a trimis o pasă la întâlnire pentru Chivu, Vădeanu a ieșit la 17 metri și a respins cu capul, mingea a ajuns în dreapta la Marin Iordache, care a șutat pe colțul lung, de la 18 metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta goală. În minutul 44, la un corner de pe dreapta, executat de Marin Iordache, mingea a fost centrată la prima bară, iar Marius Coman a reluat din 6 metri, peste poartă. În minutul 45, Petrache a executat o lovitură liberă de la circa 30 de metri, lateral dreapta, a centrat în careu, iar Costea a deviat balonul cu capul spre propria poartă, însă Vădeanu a reținut și scorul la pauză a rămas 0-0.

În minutul 47 Gicu Iordache a șutat de la 18 de metri, Mihai a respins mingea în față și Costea a reluat din 7 metri, dar a fost semnalizat în poziție de offsaid și oricum moroianu reușise să scoată mingea de pe linia porții. În minutul 50 Băluță a primit o minge în careul oaspeților și a reluat din foarfecă, pe spate, însă a trimis pe lângă poartă. După câteva secunde, Petrache a șutat de la marginea careului, Vădeanu a respins în față, iar Băluță a reluat din 8 metri spre poartă, din cădere, dar Ștefănescu a venit din spate și a trimis în corner de la un metru de linia porții. Ciucureanu a executat cornerul de pe partea stângă, a trimis pe bara a doua, iar Postolea a reluat cu capul din patru metri peste poartă. 

În minutul 61, la o acțiune de aatac a gazdelor, Ciucureanu a scos din centru, în stânga, pentru Coteț, care a șutat din colțul careului, dar pe centrul porții și Vădeanu a reținut. Un minut mai târziu, Postolea a trimis o pasă în adâncime pentru Șoptică, dar Vădeanu a fost mai rapid și a reținut din piciorul jucătorului de la Ianca. În minutul 65 Petrache a executat o lovitură liberă de la 30 de metri și a trimis direct pe poartă, iar Vădeanu a reșinut pe linia porții. În minutul 72 Al. Stan a pătruns pe partea stângă, a centrat în centrul careului pentru Gicu Iordache, dar șutul acestuia a fost blocat de Coteț. 

În minutul 73, după o aruncare de la margine din lateral dreapta, mingea a ajuns la Ștefănescu, acesta i-a pasat la marginea careului lui Costea, care a pătruns în careu și a central la bara a doua, de lângă Popa, pentru Alexandru Stan, iar acesta, nemarcat, a șutat de la 7 metri, pe colțul scurt, 0-1!

În minutul 86, o acțiune ofensivă a celor de la Liești, mingea a fost boxată de Mihai în afara careului, iar Călin de la 22 de metri a șutat la poartă, iar Costea a deviat ușor, însă a trimis puțin pe lângă poartă. 

În minutul 90+1 Ciucureanu a aruncat o minge în mijlocul acreului, pentru Dima, acesta a scos pentru Ursu, șutul acestuia a fost blocat și mingea a ajuns în stânga, la Rareș Ciochină, iar șutul acestuia, de la 8 metri, pe colțul scurt, a adus golul egalării. 

În minutul 90+4 Ciucureanu a executat o lovitură liberă de la 45 de metri, a trimis la marginea careului de unde Moroianu a deviat mingea cu capul în partea dreaptă, dar acolo nu era niciun jucător al celor de la Ianca și astfel meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Viitorul Ianca: A: Mihai – M. Iordache, D. Popa (min. 81 Ursu), Moroianu, L. Coteț – Ad. postolea, C. Chivu, C. Ciucureanu, A. Petrache (min. 81 R. Ciochină) – M. Coman (min. 58 R. Șoptică), R. Băluță (min. 58 M. Dima). Antrenor: Adrian Baldovin

Sporting Liești: Vădeanu – Munchiu, Sevastian, Maftei, Chiriac – Mihu, Călin,, Ștefănescu, Grigoraș (min. 66 Al. Stan) – Costea (min. 88 Al. Popa), G. Iordache. Antrenor: Cristian Brăneț.

După 6 etape, Viitorul Ianca este pe locul 5, cu 7 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare, cu Voința Limpeziș. Sporting Liești, a acumulat 6 puncte și se află pe locul 7, iar în etapa a VII-a va întâlni pe teren propriu pe Metalul Buzău. 

 

Articolul precedentFoto: Accident pe DE 584, între localitățile Însurăței și Viziru
Articolul următorMarcel Ciolacu: Salariul minim trebuie majorat la 3.000 lei