68 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 7 premise de conducere au fost reținute de polițiștii gălățeni, în urma unei acțiuni pe linie rutieră, desfășurată în sistem integrat, în cursul zilei trecute. La data de 11 august a.c., în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat de siguranță și ordine publică.

Acțiunea s-a desfășurat în sistem integrat, la ea participând polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și transporturi, și a avut, în principal, scop preventiv, urmărind conștientizarea de către cetățeni a necesității respectării prevederilor legale în materia circulației rutiere. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale (45 pentru nerespectarea regimului legal de viteză), în valoare de aproximativ 34 000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 7 permise de conducere, dintre care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, și au retras două certificate de înmatriculare.

Un şofer a fost sancţionat de poliţiştii gălăţeni de 2 ori, în interval de 10 minute, pentru depăşirea vitezei în localitate. Odată, la ora 08.25, cu 68 km/h în localitate şi a doua oară la ora 08.34, tot cu viteză, 79 km/h, în localitate. Prima oară poliţiştii l-au prins cu viteză în localitatea Barcea şi i-au dat 290 lei amendă, iar a doua oară, la Umbrăreşti, şi i-au aplicat o amendă de 580 lei.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentIulian Bulai despre PNDL: ”Furt pe față. Bătaie de joc. Investiții supradimensionate. Firme de casă abonate la banul public. PNL anunță că vrea un nou PNDL”
Articolul următorÎn aceste zile la Galați are loc Târgul Tradițional de Sf. Maria