În perioada 5-10 septembrie a.c., este organizat la Iași, un stagiu de pregătire profesională, la care participă instructori din cadrul I.G.P.R.-S.I.A.S. și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din județele din zona Moldova, respectiv Iași, Vrancea, Galați, Bacău, Vaslui, Suceava, dar și Covasna.

În cadrul acestei forme de pregătire sunt vizate multiple activități specifice de antrenament intens, pe linia tacticilor de intervenție, tragerilor cu armamnetul din dotare și a pregătirii fizice. Scopul final urmărit  este uniformizarea tacticilor folosite, perfecționarea  deprinderilor luptătorilor, punerea în valoare a ultimelor noutăți la nivel național, cât și  internațional, în acest domeniu, atingerea unui nivel înalt de profesionalism în  securitatea intervențiilor, eliminarea oricăror  riscuri în  situațiile  cu grad sporit de dificultate, salvarea promptă a vieții  persoanelor amenințate, luate ostatici și  combaterea actelor de terorism.

Articolul precedentAveți mare grijă la aceste mesaje! Cum vă pot fi furate datele personale dacă accesați un link
Articolul următorCîţu, după circul din Parlament: Vreau să văd că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască joi în Parlament