Poliția a identificat în această dimineață un bărbat, șoferul unei dube, care nu deținea licență de transport.

Conform sursei citate, bărbatul de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul oprit dimineață de polițiști făcea transport ilegal de persoane. Acesta percepea o suma de bani celor care se urcau în mașina sa, deși nu deținea licență pentru a practica această activitate.

„În dimineața zilei de 24 iulie a c., in jurul orei 05.45, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deține autorizație de transport.
In habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deși  acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă.
Polițiștii au sancționat conducătorul auto cu amendă contravențională în valoare de 3000 de lei,  luandu-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni.
De asemenea, 2 persoane aflate în autovehicul au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, întrucât nu purtau mască de protecție”.

Articolul precedentAJOFM: rata șomajului în iunie a fost de 5,66%
Articolul următor100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid