Mai multe percheziții au fost efectuate la dealerii de droguri din oraș.

Polițiștii de la combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. au descins astăzi în opt percheziții domiciliare din Galați. Vizați au fost niște indivizi bănuiți că au adus pe teritoriul țării droguri și că ar fi comercializat substanțele interzise. Trei tineri, cu vârste între 21 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

 Perchezițiile au avut loc miercuri, după ce în cursul aceleiași zile un alt individ a fost prins în flagrant vânzând marfa de contrabandă. În urma acțiunilor forțelor de ordine, au fost găsite și confiscate: 125 de comprimate de ecstasy, aproximativ 2.000 de grame de cannabis, 2 grame de pulbere MDMA, 17 grindere metalice, 4 cântare electronice, 15 telefoane mobile, un laptop, un autoturism, 4.950 de lei și 1.740 de euro.

Au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere, iar după audierile de la sediul D.I.I.C.O.T., trei dintre cei aduși au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Galati